Episode #273 – Søtnos i Sweet Nose

Påsken er ferdig! Hvor mye søtsaker spiste du? Hadde du sykt sterk selvdisiplin og holdt deg helt unna, eller gikk du helt andre veien og spiste opp alt det vidunderlige billig-snopet butikkene solgte? I Sweet Nose må du holde deg langt nede, men andre spillere gjør det ikke lett for deg.

Les mer

Episode #272 – Black Orchestra

Podcast: Download (57.4MB)Subscribe: iTunes | Android | RSS Black Orchestra 1-5 75m 13+ Gamezone.no: 728,- Hvor mange liv kunne blitt

Les mer

Episode #271 – Mystic Vale

Kort etter Dominion ble markedet overmettet av deck builders og det ser ennå ikke ut til å ta slutt. Mystic Vale ligger litt i samme gata, men har kommet med et helt nytt konsept. Du har alltid 20 kort i bunken din. De samme 20 kortene, faktisk. Likevel så endrer du på dem. Hvordan?

Les mer

Episode #270 – Arkham Horror: The Card Game (LCG)

Flere rapporter kommer inn. Flere forsvinninger i Arkham. Hvorfor skjer dette, og er det en sammenkobling mellom ofrene? Hvor ble det av døra til rommet? Den var der nettopp. Mysteriet er i gang og det er ikke mangel på horror og spennende veivalg.

Les mer

Episode #269 – Xia: Legends of a Drift System

Langt, langt borte finnes en galakse og i den galaksen er det en sol som heter for Xia. I dette solsystemet finner vi kjeltringer, handelsmenn og dusørjegere, og alle kan reise fra planet til planet, samtidig som de utforsker galaksen rundt seg.

Les mer

Episode #267 – Riddere!

Podcast: Download (37.3MB)Subscribe: iTunes | Android | RSS Knights 1-1 – 6+ Gamezone.no: 68,- Da jeg var liten var det

Les mer