Episode #273 – Søtnos i Sweet Nose

Påsken er ferdig! Hvor mye søtsaker spiste du? Hadde du sykt sterk selvdisiplin og holdt deg helt unna, eller gikk du helt andre veien og spiste opp alt det vidunderlige billig-snopet butikkene solgte? I Sweet Nose må du holde deg langt nede, men andre spillere gjør det ikke lett for deg.

Les mer

Episode #271 – Mystic Vale

Kort etter Dominion ble markedet overmettet av deck builders og det ser ennå ikke ut til å ta slutt. Mystic Vale ligger litt i samme gata, men har kommet med et helt nytt konsept. Du har alltid 20 kort i bunken din. De samme 20 kortene, faktisk. Likevel så endrer du på dem. Hvordan?

Les mer

Episode #257 – Abyss

Filmen Abyss var strålende og holder stand i dag. Dette spillet tar oss ned i dypet, men ikke som i filmen. Oppdag flotte landskap og skapninger, mens du prøver å få innflytelse blant de ledende skikkelsene og samler mest poeng og ære til slutt.

Les mer

Episode #249 – Landet er i krise! Vi sjekker ut Crisis

Landet var en gang et av de største og mer velstående land i verden, men etter noen kjappe feiltakelser av landets ledere, har landet gått nær konkurs. Nå er det opp til deg å gjenopprette landet til sitt forrige nivå, men du må nok slåss om ressursene.

Les mer

Episode #245 – Tiki Topple

Fargerike totem-pæler skal kjempe om å være på topp. Du heier selvsagt på noen av dem, men du vet ikke hvilke totemer de andre spillerne heier på. Du må manipulere Tiki-Totemene til din fordel, samtidig som du saboterer for andre og håper at de ikke saboterer for mye for deg.

Les mer