Episode #270 – Arkham Horror: The Card Game (LCG)

Flere rapporter kommer inn. Flere forsvinninger i Arkham. Hvorfor skjer dette, og er det en sammenkobling mellom ofrene? Hvor ble det av døra til rommet? Den var der nettopp. Mysteriet er i gang og det er ikke mangel på horror og spennende veivalg.

Les mer

Episode #267 – Riddere!

Podcast: Download (37.3MB)Subscribe: iTunes | Android | RSS Knights 1-1 – 6+ Gamezone.no: 68,- Da jeg var liten var det

Les mer

Episode #256 – Mansions of Madness Second Edition

Noe mystisk er i ferde denne mørke og stormfulle kvelden. Du og noen kolleger drar for å undersøke, men transporten feiler ved ankomst og dere kommer ikke hjem. Et stort herskapshus er eneste ly å få, men ting er ikke som det burde være. Oppførsler er mistenkelige, merkelige lyder kommer fra overalt og så… begynner det.

Les mer

Episode #247 – Descent: Road to Legend

Hurra, dagen er endelig kommet. Road to Legend ble sluppet for et par uker siden og nå har de kommet med en full kampanje du kan kose deg med. Ikke nok med det, men du kan kose deg sammen med dine venner uten at noen av dere må spille slemmingen! Jepp, Descent er nå mulig å spille som 100% samarbeid! Men, fungerer det?

Les mer

Episode #235 – Star Wars: Imperial Assault

Duuh duuh duuh duh duh duuuh duh duuh duuuuh! Jodda, det er Imperial March fra Star Wars. Har du lyst å kjenne på ekte Star Wars-følelse trenger du ikke lete lenger, her har du alt i en solid pakke.

Les mer

Episode #226 – Pandemic: Legacy – ingen spoilers!

Sjekk ut spillet som etter bare tre måneder kom seg på 1. plass på verdens største brettspillside og tok verden med storm. Pandemic: Legacy tilbyr noe helt unikt – og det fungerer så altfor bra.

Les mer

Episode #216 – Trollbundet av runene i Runebound

Nok en gang skal vi til Terrinoth og søke eventyrene der, men nok en gang skal det skje på en helt ny måte. Runebound er et enkelt spill fylt med eventyr og undre.

Les mer

Episode #201 – Rollespill for de som ikke har tid til sånt

Spilte du noen gang rollespill, med papir og blyant samt masse terninger? Det var noe jeg absolutt gjorde før og kjenner savnet sterkt, men det er jo dette med tid og sånn. Fins det et alternativ? Pathfinder Adventure Card Game gjør et forsøk.

Les mer