Arkham Horror: The Card Game – Episode #270

Arkham Horror: The Card Game

  • 1-4spillere
  • 120mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: 299,-

Hvis du har lest noen av verkene til forfatter H.P. Lovecraft, vil du kjenne igjen mye av mystikken som gjenspeiler seg i spillet Arkham Horror: The Card Game.

Å leve i Cthulhu-universet betyr som regel én av to ting: Dø, eller så lever du akkurat lenge nok til å miste forstanden.

I dette spillet skal du og dine kolleger undersøke og overvinne (eller være heldige nok til bare å overleve) mye ondskap og uforklarlige hendelser. Dette er også et samarbeidsspill, hvilket betyr at alle vinner eller alle taper som et lag.

Jeg har skrevet en fullstendig anmeldelse av spillet på Gamer.no i tillegg til videoanmeldelse. Arkam Horror: The Card Game tilbyr rikelig med innhold og valgmuligheter. Dette har raskt blitt et av mine ynldingsspill noensinne, ikke bare for år 2017.

[wp_ad_camp_3]

Arkham Horrors univers

Arkham Horror er klar til spillingFantasy Flight Games’ tidligere spill i Arkham Files-universet har alltid hatt store mengder med flaks som en del av mekanismen i spillet. Denne gangen har de derimot satt til side mye av flaksen for kontroll.

Joda, det er fremdeles flaks involvert, men det er mange måter å forberede seg på dette og kunne overvinne til tross for uhell.

Som med andre spill fra Fantasy Flight Games er det mange kjente og kjære etterforskere du får gjensyn med her. De samme heltene finner du også i Elder Sign, Mansions of Madness og Eldritch Horror, for å nevne noen få.

Spillet er delt opp i flere kapitler, og kapitlene må kjøpes separat. Forretningsmodellen deres er kanskje ikke den mest ønskelige for oss forbrukere, men jeg gleder meg alltid til neste installasjon av kampanjens kapitler.

Det er alltid noe nytt å se frem til, en ny utfordring.

Jeg har blitt så fascinert av dette spillet at jeg har gått til innkjøp av spillematte, en egen oppbevaringsboks og nye, egendefinerte komponenter som representerer helse og fornunft.

En klar vinner i min bok!

Arkham Horror: The Card Game kan kjøpes her.
Oppsummering
product image
Vurdering
1star1star1star1star1star
Brukere mener
no rating based on 0 votes
Produsent
Fantasy Flight Games
Spill
Arkham Horror: The Card Game