Bärenpark – Tetris og drømmepark – Episode #276

Bärenpark

  • 2-4spillere
  • 45mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: 438,-

Kjenner du Tetris-nykkene til tider? Husker du hvor deilig det var å plassere den store brikken og bare se flere rader forsvinne samtidig? Du kan få oppleve litt av den samme følelsen i Bärenpark av Phil Walker-Harding, forfatter bak blant annet Imhotep og Cacao. Okey, du får ikke til tilfredsstillelsen av å fjerne radene, men å pusle sammen brikkene, det er i boks.

I Bärenpark skal du lage den flotteste parken. Hvilken som er flottest, har ingen ting med estetikk å gjøre, men kun poeng. Uansett så kan du skryte av å ha den fineste parken når du taper. Det er i det minste noe.

Hver spiller får hvert sitt brett med mange firkanter på seg. Firkantene er ikke særlig spennende, men noen av dem inneholder faktisk noe. Det er bilder av arbeidere, en trillebår, en gravemaskin og en sementbil, blant annet. I tillegg finnes det firkanet som ikke kan brukes i det hele tatt, men du kan faktisk dra nytte av dem likevel.

Tetris i Bärenpark

Bärenpark-oppsett eller Tetris?
Bärenpark er et elegant lite Tetris-aktig spill med mange interessante valg .

Disse firkantene skal heldigvis endres på. Du kan bygge et område som bjørner kan leke seg i, samtidig som besøkende kan glede seg av å se på dem. Her finnes koala-, grizzly og isbjørner, men hver innhegning har forskjellige former. Disse formene må selvsagt passe inn på firkanten din. Har du ikke plass, kan du utvide, men da må du også bruke arbeiderne som er på firkanten din. Hvis du ikke er forsiktig, kan du ende opp med umulige situasjoner, slik at du må passe turen din. Ikke greit.

Det er ikke mange forskjellige ting du kan gjøre på din tur i Bärenpark, men timingen er svært viktig, ellers vil dine motspillere komme foran deg og kapre de brikkene som gir mest poeng.

Hvis du er ute etter et kjekt familiespill med en koselig tema, trenger du ikke lete lengre. Og hvis du vil ha det lille ekstra, det sykt irriterende, finner du også det her.

[wp_ad_camp_3]

Bärenpark kan kjøpes her.
Oppsummering
product image
Vurdering
1star1star1star1stargray
Brukere mener
no rating based on 0 votes
Produsent
Mayfair Games
Spill
Bärenpark