Black Orchestra: om å stoppe Hitler – Episode #272

Black Orchestra

  • 1-5spillere
  • 75mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: 586,-

Hvor mange liv kunne blitt reddet om Hitler hadde blitt tatt hånd om tidligere? I Black Orchestra har du mulighet til å finne ut av det.

Det er ingen tvil om at Adolf Hitler har hatt en global innvirkning. Det er laget så mange filmer om krigen, at man nesten kunne tro at filmene sammenlagt varer lengre enn krigen i seg selv.

Black Orchestra setter oss sammen mot ondskap

Dette er et samarbeidsspill hvor flere høytstående medlemmer av Hitlers følge, har forstått galskapen i det hele og forsøker å sette en stopper for det.

Med veldig mange uttrekk fra faktisk historie, er det mye å oppleve og oppdage, og det er gjerne flere ting du helt sikkert ikke visste fra historien – hvor mange forsøk som ble gjort, hvem som hjalp til og mer. Black Orchestra setter dere inn i tiden kort etter at Adolf har tatt rollen som rikskansler. Hver spiller inntrer en historisk rolle blant mange innflytelsesrike personer.

Hvis du har sett filmen Valkyrien med Tom Cruise, vil du fort kjenne igjen hva som skal skje. Hitler må stoppes, men veldig sjeldent går ting etter planen.

Dere må snike dere rundt i Tyskland, skaffe allierte, hente riktige ressurser og komme opp med en plan, som deretter må fullbyrdes.

[wp_ad_camp_3]

Spillerne må hele tiden ha nok motivasjon til å utføre arbeidet, og de må passe på at mistanken ikke for stor når Gestapo kommer på raid.

Hele tiden er det motstand, og historiske begivenheter vil påvirke hva som skjer på brettet.

Når Britene for eksempel angriper Tyskland, går motivasjonen ned for alle spillerne, i tro om at krigen kanskje er over allerede.

Om temaet virker skremmende eller forlokkende, har skaperne av spillet tydelig lagt mange tanker og mye respekt i designet.

Det er svært vanskelig å få til noe som helst, og det er en interessant opplevelse. Skulle bare ønske jeg kunne si det samme om gjenspillbarheten.

Black Orchestra kan kjøpes her.
Oppsummering
product image
Vurdering
1star1stargraygraygray
Brukere mener
no rating based on 0 votes
Produsent
Game Salute
Spill
Black Orchestra