Diamant: Hvor langt tør du gå? – Episode #268

Incan Gold

  • 3-8spillere
  • 20mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: 218,-

Aaah, gruver stappfulle av verdier. I brettspillet Diamant, arbeider alle spillerne for samme lønn, men kan velge å gå for mindre lønn. De andre kan prøve å tjene mer, men også ende opp med null!

Diamant er et klassisk prøv lykken-spill. Du kan få mer og mer, men må risikere alt. Eventyrere som trekker seg får det de har funnet til nå, men de går kanskje glipp av store skatter. Og de skattene som blir oppdaget i etterkant, blir fordelt blant færre gruvearbeidere. Enda større verdi!

Diamant oppfordrer til grådighet

Det er ikke en uting å være grådig i dette brettspillet. Den eneste skaden er skam, som fort går over, siden dette er et spill.

Hvor langt tør du gå? Underveis vil du møte farer som slanger, edderkopper, kampesteiner, brann og feller. Lar du deg skremme?

[wp_ad_camp_3]

Alle spillerne er gruvearbeidere og skal grave seg inn i fem forskjellige huler. De går samlet inn i en hule om gangen, men det er langt fra trygt.

Samtidig, skal alle velge å gå videre, eller trekke seg. Dette gjøres ved å holde en brikke eller et kort skjult, som avgjør hvem som blir og hvem som går.

De som går, får ta med seg alt de har funnet i den hulen, og ta med seg hjem. Resten har ennå hendene fulle av skatter, men presser på.

Brettspill med farer

Hvis du møter en fare for andre gang, må du slippe alt du har i hendene og løpe bort. Du får ingen ting!

Reglene er veldig enkle å fatte, og spillet er kjapt. Alle kan være involvert til enhver tid. Jo flere spillere det er, jo mer spennende blir det når de virkelige skattene dukker opp. De er verd mest, men kan ikke deles på.

Jeg syns Diamant er et kjekt lite spill som gir akkurat passe mengde underholdning til hva man har lyst til, med et slikt brettspill.

Incan Gold kan kjøpes her.
Oppsummering
product image
Vurdering
1star1star1star1stargray
Brukere mener
no rating based on 0 votes
Produsent
iELLO
Spill
Diamant