Episode #36 – Trollmannens læregutt i Potion Making Practice

Potion-Making: Practice

  • 2-6spillere
  • 40mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: Søk

Du er en trollmanns læregutt. En av de store oppgavene i utdannelsen din omhandler selvsagt trylleformularer. Du skal, sammen med dine medstudender, finne nye formularer og de riktige ingrediensene for å lage dem. Den som klarer å utprege seg best blir vinneren.

Du har alltid 4 kort på hånd når det er din tur. Dette er formularer. På nedre del av kortet er det et element, men det er ubrukelig så lenge det er på hånden din. Fra hånden kan du spille formularen dersom du finner elementene du trenger nede på bordet. Hvis du ikke finner det du trenger, må du legge ned et av kortene som et element, tilgjengelig for alle andre. Og så går turen videre til nestemann.

Et element må ligge i midten av bordet. Men noen formularer krever andre trylledrikker for å lages, og da kan du ta disse drikkene fra andre spillere, dersom du trenger dem og klarer å lage en drikk der og da. Men du stjeler ikke uten videre, de du tar av får også poeng avhengig av hva slags drikk du lager. Selvsagt kan du bruke dine egne ting.

I tillegg finnes det trolldommer som påvirker formularene dine. Du kan for eksempel bryte ned en trylledrikk du har for å bruke et kort du har brukt som element for den drikken som en ny drikk. Dermed er det nye muligheter for neste runde. Spillet er slutt når trekkbunken er tom og alle er helt tomme for kort på hånd.

Spiller har meget flotte kort, og noen kort er bare morsomme. Dette handler om å bruke øynene godt og finne det man er ute etter. Og om man ikke finner noe, så må man velge et kort som går til fellespotten – og det er ikke alltid like enkelt. Hvis du liker å se etter mønstre, så er dette en god anbefaling. Det er såkalt set-collection. Man samler etter beste evne, men har også mulighet til å ta fra andre. Og det er ikke bare-bare når noen tar noe fra deg som du trenger til din neste formular.

Det er ikke bare trylledrikker her, det finnes også andre ting, som talismaner og avocado… ja. Et fint spill som er lett å spille og ikke tar all verdens med tid. Anbefales med 2, men bedre med 3. 4 kan ta litt tid, men det blir flere muligheter.

Søk etter Potion-Making: Practice her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.