Episode #42 – The Kingdom of Crusaders

The Kingdom of Crusaders

  • 2-2spillere
  • 30mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: Søk

Konseptet i dette spillet er ganske enkelt å forstå. To spillere skal kjempe om å ha størst krigmakt langs en kamplinje. Det er kortenes symboler som bestemmer styrken, men også antallet like symboler.

Et kort kan legges ned på 1 av 5 soner. Hver sone har plass til 4 kort, og når et kort er lagt ned kan det ikke endres på. På hvert kort finner man 5 symboler, og symbolene er kodet i klare farger med et symbol i midten. Symbolet og tegningene betyr egentlig ingen ting, det er bare plasseringen av disse fargene som gjelder.

Ved å ha 4 like farger på en sone, har man en bataljon. Dette er det sterkeste man kan få. Ved å i tillegg ha en bataljon av den sterkeste fargen, så stiller man sterkt. Men på motspillerens tilsvarende sone kan det også være en bataljon av samme styrke. Da teller man antallet bataljoner. Den som har flest vinner. Dersom dette er likt igjen, teller man neste nivå, der det er 3 like farger. Man fortsetter slik helt til en er sterkest.

Den som er sterkest på flest soner når spillet er ferdig, har vunnet. Spillet avsluttes når hver sone har fått 4 kort. Hver runde får man trukket ett nytt kort, og spilt kun ett kort. Valgene er begrenset, men man må hele tiden sammenligne med hva motstanderen har, for det er det spillet handler om. Være sterkest og prøve å spille smartest.

Spillet er helt ok, men føles flatt og lite spennende. Kan være en filler, for to som venter på å bli med på et annet spill, men da hadde jeg nok valgt noe annet.

Søk etter The Kingdom of Crusaders her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.