Episode #51 – Braaaains! Zombie Dice.

Zombie Dice

  • 2-99spillere
  • 10mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: 218,-

Spillet er like lett å forklare som det er å spille. Man spiller zombier, og som du vet vil zombier ha hjerner. Av en eller annen grunn. Man bruker da boksen spillet kommer i, og trekker ut tre tilfeldige terninger. Dette er menneskene man skal spise.

Menneskene kommer som tre typer: grønn, gul og rød. De grønne er lettest å ta, mens de røde er verst, og man kan til og med dø letter av dem. Terningen viser enten en hjerne (hurra!), føtter eller hagleskudd (uff). Når du får en hjerne så setter du den til side. Når du får hagleskudd gjør du akkurat det samme. Føttene blir liggende til neste runde, og du trekker opptil tre terninger igjen.

Men, for at du skal få poeng må du overleve. Så lenge du ikke har oppnådd tre hagleskudd kan du si pass, og da får du hjernene du har som poeng. Om du får tre hagleskudd så er du død, og får ingen poeng. Da må du vente til neste tur.

Førstemann som oppnår 13 poeng er vinneren. Men alle får en siste sjanse til å forbigå vinneren. Så enkelt er spillet.

1. Trill 3 terninger.
2. Spare på hagleskudd og hjerner
3. Pass, dø eller fortsett.

Spillet er tørt, men det er likevel litt morsomt å se hvem som tør å gå lengst. Det er tross alt litt gambling og spenning involvert. Og hvert spill tar bare 10 minutt eller mindre, avhengig av hvor mange spillere man er. Og det går fra 2 og opp så mye du gidder.

Zombie Dice kan kjøpes her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.