Episode #52 – MIN fisk! Hey, that’s my Fish

Hey, that's my fish!

  • 2-4spillere
  • 20mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: Søk

«Fishy strategy» står det på eska. Joda, det er et ordspill, men det er ganske treffsikkert også. I spillet skal man nemlig sette sine pingviner i veien for andre, slik at fiskene som ligger på de forskjellige isflakene ikke er lett å få tak i for motstanderne.

Hvert flak er sekskantet, og flakene ligger inntil hverandre til de utgjør en firkant. Så skal pingvinene settes ut, en etter en, på et flak med én fisk på. Etter det så er det i gang, og man må sikre seg flest fisk. Man kan flytte en pingvin i en retning helt til den kommer til en kant eller hindring, eller velger å stoppe selv. Det flaket man stod på før flyttet får man som poeng, og fjerner det fra brettet. Isflaket er borte, og det er trangere på brettet.

Det handler nemlig ikke bare om å lande på flest 3-er flak. Nei, det handler om å sikre seg områder som gir mest utbytte mot slutten. Har du et område med 7 flak som ingen andre kan komme seg inn på, ja da har du minst 7 poeng, om ikke mer. Høyst sannsynlig mer.

Jo flere spillere jo vanskeligere blir det å planlegge, men det er like gøy og like trangt på brettet uansett. Spillet går meget kjapt, og er lite og lett. Det går utrolig lett i en sekk eller håndveske, og du har med deg taktisk underholdning. I tillegg så ser spillet ganske fint ut. En fin liten anbefaling.

Søk etter Hey, that's my fish! her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.