Episode #53 – Enda bedre Heckmeck i Sushizock im Gockelwok

Sushizock im Gockelwok

  • 2-5spillere
  • 20mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: Søk

Shihshisi an gåkkellåkk!? Vanskelig navn til å begynne med, så man kan like gjerne kalle det Sushi Bar, som er det engelske navnet. Selges nok ikke i de norske butikkene, hvis man ikke går på nettet, selvsagt. Dette er et lite spill som kanskje får plass i lomma, spesielt hvis du dropper esken og plasserer alt i en pose av et slag. Men nok om det!

I Sushizock så skal man samle seg sushi, men må krangle med andre restauranteiere om de gode bitene. For å i det hele tatt få poeng for den gode maten din, så trenger du også like mange laster med dårlig, råtten sushi. Så da triller man terningene i vei, og ser hva man får.

Hver tur så har man opptil 3 kast. For hvert kast må man ta vare på minst én terning. Du kan velge hvilke terninger du vil, de trenger ikke være samme symbol. Men, du kan ikke velge hvor mange av terningene du vil bruke. Har du 3 sushi-symboler, så kan du ikke velge å ta noe annet enn 3-er sushien, med mindre du kanskje vil ha råtten sushi. Når du tar sushi, så legger du den oppå din respektive bunke, og dekker til det du allerede har.

Man kan også stjele fra andre, men da må man ha minst 3 symboler av blå eller røde spisepinner, og de kan kun stjele fra sin farge. Men har du 3, så kan du ta den øverste av en annen spiller. Har du 4, kan du velge hvilken brikke i bunken du skal ha, uten å se på den først. Du må bruke hukommelsen.

Spillet er kjapt, og du blir stadig påminnet at dette ikke er et vennlig spill. Du må stjele, bli stjelt i fra, og samtidig være litt heldig med terningene. Dette minner på mange måter om Pickomino, men tilbyr flere valg. Dette er en slags Heckmeck versjon 2, og det er en forbedring. Kjapt, lett og artig.

Søk etter Sushizock im Gockelwok her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.