Episode #60 – Bak Scenen! Se hvordan jeg lager videoene mine

Hvis du lurer på hvordan jeg lager mine videoomtaler så trenger du ikke se videre enn her! Jeg lagde denne lille videoen på oppdrag fra en av mine innspillinger.

Som du ser så er det ganske mye oppsett og opprydding som må til for hver gang jeg setter igang en sesjon. Av og til kjører jeg flere videoer i strekk og lar de ligge en stund på disk til jeg får anledning til å redigere dem. Spesielt greenscreen tar litt tid i post-produksjon, men det er gjerne lyssetting og oppsett som tar lengst tid. Det å sette opp et spill, sortere det og deretter simulere flere spillere er ikke like enkelt. Det hadde vært greit å engasjert andre til det, men ved å gjøre alt alene kan jeg gjøre alt til eget tempo og til tider som passer meg best.

Håper dette gir et bedre innblikk i hvordan jeg gjør ting 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.