Episode #72 – Quarriors

Quarriors!

  • 2-4spillere
  • 30mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: Søk

Terninger, terninger og atter flere terninger. Spillet kommer med ikke mindre enn 130 spesiallagde terninger for formålet. Navnet er kanskje ikke det beste i verden, og du kan bli mektig lei av bokstaven Q i alle ordene de finner på. Men når du har fordelt terningene og sett på selve spillet, så er du nok klar for å prøve deg en runde eller to. Eller tre…

Målet her er å anskaffe seg monstre som skal slåss ute i villmarken mot de andre spillernes monstre. Monstre er representert av terninger, og hvert terningsett har et referansekort som forteller om spesialegenskapene deres. I tillegg så er det valuta som heter quiddity, disse er også å finne igjen på monsterterningene, dersom du ikke skulle få monstersiden.

Når du har fått monstre og betalt for å aktivere dem, kan du sette dem ut i villmarken. Da angriper de alle de andre monstrene en gang. Om de overlever helt til det er din tur igjen, så får du poeng for dem. Og poeng er det du vinner med. Terningene du anskaffer deg samler du i en pose du trekker fra, så du vet aldri helt hva du kan forvente. I tillegg så skal disse trilles, og skaper et ekstra spenningsmoment. Når du kjøper nye terninger, forsterker du posens innhold, og bruker bedre terninger i tillegg til de man starter med.

Spillet er kjapt og veldig variert. Kan fint anbefales, spesielt om du er glad i haugevis med terninger. Er du ute etter dybde og god strategi, er kanskje ikke dette din kopp med te.

Søk etter Quarriors! her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.