Episode #73 – Zombie! Run for your lives

Zombie! Run for Your Lives!

  • 3-7spillere
  • 15mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: Søk

Russianboardgames.com er tilbake, og denne gangen med et helt nytt brettspill kortspill hvor vi skal løpe fra Zombier, sabotere for andre, og bygge seg opp et arsenal med forskjellige våpen. Spillet baserer seg på at spillerne skal egle hverandre, ved å sette opp zombier mot dem, og gjerne gjenge seg opp mot en felles spiller. Eller kanskje alliere seg for å overleve lengst?

 

Spillet er såre enkelt. Alle har 4 kort på hånd. Kortene består enten av zombier eller våpen, med et symbol oppe til venstre. For hvert symbol på våpnene finner du tilsvarende symbol på zombier. Disse kan da brukes mot hverandre. På din tur gjør du følgende: 1. Trekk kort. 2. Spill kort. Kortet spiller du på deg selv eller en motstander, avhengig av type kort. Du vil helst ha zombiekort på en motstander. Førstemann til 5 forskjellige våpen har vunnet. De som får 5 forskjellige zombier på seg blir om til en zombie, og må kaste alle kortene sine. På sin tur gjør det følgende: 1. Trekk kort. 2. Spill kort. Akkurat det samme, altså, bare færre muligheter. Og de må spilles på en annen spiller.

Dette imponerte ikke. Dette er nærmest ikke et spill, for man legger bare kort på andre. Det har handlet om å gjøre flest mulig til zombier fortest mulig eller hjelpe en person i å vinne, bare for å få det overstått. Jeg kan ikke anbefale dette spillet. Men du kan selv få en demo av spillet, om ønskelig, for de møter opp igjen til Essen i oktober 2012. Der har de også andre spill, som for eksempel utvidelsene til Potion Making og Evolution. Dette er utvidelser jeg ser frem til å prøve mer av.

Søk etter Zombie! Run for Your Lives! her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.