Episode #82 – Quarriors: Rise of the Demons

Quarriors: Rise of Demons

  • 2-4spillere
  • 30mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: Søk

Dette er en utvidelse av spillet Quarriors, og introduserer et par nye ting, blant annet det som heter Corruption Dice som utgjør 10 av de 20 nye terningene. Dette er terninger med nullverdier på quiddity og dårlige odds for å få utbytte. I tillegg er det sjans for å få enda flere slike terninger hvis du triller akkurat den ene siden. Disse fyller opp posen din med stort sett ubrukelige terninger, og ødelegger sjansen for å få gode pengeverdier og monstre. Det finnes kort som gjør det mulig å påtvinge andre spillere disse terningene.

Ellers er det lite nytt. Noen spells gjør at terninger forsvinner fra spillet i stedet for tilbake til forsyningen. Det er nå mulighet for å miste Glory (seierspoeng), helt ned til 0. Det siste er at noen monstre faktisk er immune mot spesifike angrep. Dette er hva du finner blant de nye magiene og monstrene. Det ene monsteret – Demon Overlord – er med for å balansere den utrolig overkraftige Dragen fra originalspillet. Denne er såpass kraftig at den kan ta hele to drager med riktige verdier, men forsvinner deretter ut av spill. Monstrene er selvsagt annerledes fra originalmonstrene, men det kommer med en pris. Skal du først spille med denne utvidelsen bør du velge et visst antall monstre fra utvidelsesbunken og ikke blande dem tilfeldig med grunnpakken. Gjerne bruk minst 4 monstre og en eller to magier, eller alt fra utvidelsen om du først skal bruke Corruption Dice. Hvis du velger å blande tilfeldig, kan det være at du ikke får brukt dem i det hele tatt. Det står heldigvis flere forslag til inkludering av utvidelsen i reglene.

Denne uvidelsen gjør ikke spillet noe særlig bedre eller verre, det er bare mer av det samme. Nye monstre er kjekt, men ellers er det ikke noe behov for denne pakken om du vil spille Quarriors. Helt ok.

 

Søk etter Quarriors: Rise of Demons her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.