Episode #95 – Fyrstikknøtter

Fyrstikknøtter

  • 1-4spillere
  • 10mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: 148,-

Finn frem fyrstikker, tenn på lysene, og vær klar til å måtte vri hjernen på nye måter! Her er det snakk om små nøtter som må løses, og du bruker rett og slett fyrstikker som spillebrett.

Denne lille esken kommer fra Vennerød Forlag, og har kanskje noe av de enkleste reglene som finnes. Du begynner med et mønster på bordet, og bruker fyrstikker til å lage mønsteret. Ved hjelp av x antall flytt, skal du flytte fyrstikker fra ett sted til et annet, og komme til en helt ny løsning.

Dette er ikke et originalt konsept, men det stilige med det hele er at det kommer i en flott eske utformet som en gigantisk fyrstikkeske. Oppi den har du mange oppgaver og en fyrstikkeske på vanlig størrelse. En fin samling med oppgaver.

Oppgavene er meget varierte. Noen krever deg til å tenke litt uvanlig, og se løsninger som ikke alltid er like logiske for det blotte øyet. En trekant er en trekant, men en trekant kan også inneholde trekanter, og alle teller med. Så om du har laget en pyramide og brukt 4 trekanter for å få det til, så er jo også selve pyramiden en trekant. Ergo har du nå fått frem 5 trekanter!

Dette er et utfordrende lite spill. Kjempefint å ha tilgjengelig. Nå skal det sies at esken er ganske mye større enn den trenger å være, altså mye luft. Men det ser i det minste veldig tøft ut.

 

Fyrstikknøtter kan kjøpes her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.