Lange spill som er gode – Topp 10!

Den forrige listen var det mange som hadde interesse av å se og en liten uke senere var jeg på plass med en ny topp 10-liste, lange spill.

Spill finnes i alle slags varianter, antall spillere som kan være med og ikke minst: hvor lang tid det vil ta å spille. Denne listen fokuserer på det ene ytterpunktet, nemlig lange spill.

Jeg tenker da på hvor selve spillsesjonen tar lang tid, derfor finner du ikke kampanjespill her som en del av kriteriet, men selvsagt er det mulig at slike spill også kan forekomme her.

Linjal - nei ikke den type lange spill
Vi snakker lange spill som i tid, ikke bokstavelig lengde.

Du vil også se at jeg ikke har med noen 2-manns spill. Det er av den enkle grunn, at mens jeg lagde listen, oppdaget jeg at det faktisk var en god del av disse som nådde toppen, som var for kun to spillere.

Jeg har derfor utelatt dem også, for å gjøre listen litt mer interessant. Og da er det fullt mulig med en ny Topp 10 liste for to spillere, kanskje lange spill også da.

Topp 10-lbakemeldinger som ga lange spill-listen

Jeg er veldig glad for tilbakemeldinger jeg har fått på videoene og jeg håper dette er en trend som vil fortsette. Denne listen ble lagd på forslag fra dere lyttere, og fremtidige lister vil også basere seg på forslag fra dere.

Hvis det er noe du ønsker å se som liste, setter jeg pris på om du kan legge igjen en kommentar på youtube-videoen, og ekstra pris på tommel-opp og at du abonnerer på kanalen. Det hjelper godt med synligheten min på Youtube.

Nå har det seg slik at jeg skal sette i gang med en splitter ny anmeldelse! Ikke av et splitter nytt spill, men dette er uansett en milepæl. Kjempelenge siden sist jeg gjorde en ordentlig anmeldelse.

Inntil neste gang: ha det kjekt med spill!