Mystic Vale: Lag dine egne kort – Episode #271

Mystic Vale

  • 2-4spillere
  • 60mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: 538,-

Kort etter Dominion kom ut, ble markedet overmettet av deck builders og det ser ennå ikke ut til å ta slutt. Mystic Vale ligger litt i samme gata, men har kommet med et helt nytt konsept. Du har alltid 20 kort i bunken din. De samme 20 kortene, faktisk. Likevel så endrer du på dem.

Alle kortene ligger beskyttet i små plastlommer. Du kan kjøpe nye kort, men dette er ikke vanlige kort. Nei, dette er gjennomsiktige kort i plast, som du fører inn i plastlommen dine andre kort ligger i. Bare deler av plasten har innhold og kan kombineres med andre kort plastkort for å skape et helt unikt spillekort.

Lag dine egne kort i Mystic Vale

Siden du kun har 20 kort i bunken, er det stor sannsynlighet for å trekke de ønskede kortene på turen din. Hvert kort kan ha tre oppgraderinger, som du bestemmer helt selv.

Oppgraderingene kommer i tre posisjoner: top, midt og bunn. Du kan ikke ha to av samme posisjon på samme kort, så du må passe på at du har plass til oppgraderingene du ønsker, på kortene du ønsker dem i.

[wp_ad_camp_3]

Det høres kanskje komplisert ut, men det er såre enkelt. Ta en oppgradering, sett den i kortet ditt og vipps, du har oppgradert det. Neste gang du trekker dette kortet, er det mye sterkere.

Pass på så du ikke mister alt! Etter du er ferdig med turen din, skal du klargjøre til neste tur. Veldig mange av kortene inneholder dårlig jord. Hvis du får for mange av dem, blir det ingen vekst, og du mister turen din.

Så snart du har nok av dem, må du stoppe, og de kortene du har på hånd, er det du kan spille med. Du kan, hvis du tør, trekke flere kort, men da tar du sjansen om å miste turen din.

Mystic Vale er et artig lite spill med en veldig unik mekanisme.

Mystic Vale kan kjøpes her.
Oppsummering
product image
Vurdering
1star1star1star1stargray
Brukere mener
no rating based on 0 votes
Produsent
AEG
Spill
Mystic Vale