Panic Mansion anmeldelse – episode #285

Panic Mansion

  • 2-4spillere
  • 20mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: 198,-

Mansions er et ord jeg har et positivt forhold til, og det er selvsagt Mansions of Madness, den andre utgaven, som får æren til denne grunnen. Panic Mansion er et helt annet spill for en helt annen målgruppe, men bringer den positivitet eller negativitet til ordet mitt?

Fingerferdighet er nøkkel i Panic Mansion

Dette er et spill som består av fire like hærskapshus, og da mener jeg fire rektangler fordelt inn i åtte mindre kvadratiske rom, forbundet av åpne dører seg imellom.

Målet med spillet er nemlig å få eventyrerfiguren og tre skattkistebrikker inn i det samme rommet, og ikke ha noe som helst annet der.

De andre brikkene som er i veien, er slanger, store rullende øyeepler, edderkopper og spøkelser. De må holde seg langt unna.

For å få til målet ditt i Panic Mansion, må du løfte rundt på hele rektangelet, ikke ulikt et labyrint-spill hvor du må vri på to knotter for å navigere en jernkule gjennom en labyrint med flere fallgruver på veien.

Bare se videoen, så forstår du.

Panic Mansion er aktivitet mer enn spill

Det som er litt trist med spillet, er at det ikke er så mye spill involvert. Det handler om å flytte på gjenstander, og så er man igrunnen ferdig.

Panic Mansion gir et visst stressmoment, men lite tilfredsstillelse av å få det til før de andre.

Når man har spilt det en gang, er man forsynt. Dessverre, for jeg syns ideen virket ganske morsomt.

Panic Mansion kan kjøpes her.
Sammendrag
Dato
Spill
Panic Mansion fra Blue Orange Games
Bedømmelse
11stargraygraygraygray