Space Freaks – hvor frikete kan man bli?

Space Freaks

  • 2-4spillere
  • 90mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: 134,-

I verdensrommet kan alle høre deg skrike – fordi du kringkastes rund hele galaksens TV-skjermer. Du er en av mange Space Freaks og kjemper for livet ditt, bare som ren underholdning – for andre.

Space Freaks handler om rare skapninger som skal slåss mot hverandre i en arena. Det handler om å lage best underholdning.

Det ordnes selvsagt med å drepe andre Freaks, skyte på deres base, eller våge seg til sentrum av arenaen; det mest utsatte området på brettet.

En kombinasjon av en "Freak" i Space Freaks

Til å begynne med skal du bygge din Freak. Du får utdelt et tilfeldig hode, som du deretter setter sammen med en kropp, to forskjellige armer og et par med bein.

Alle kroppsdelene kommer med sine fordeler, men det er opp til deg å sette dem sammen riktig. Når det er gjort, kan spillet begynne.

Taktikk over humor i Space Freak

For Space Freaks handler ikke om å bygge kropper, men å flytte rundt på et brett og skyte på hverandre. På din tur flytter alle dine tre figurer, og kanskje noen ekstra. Så prøver du å få poeng, som gjenspeiler hvor mye underholdning du har gitt.

I tillegg til å bare skyte rundt, har du hver runde en anledning å få ekstrapoeng ved å fullføre små oppdrag.

Spillet er ganske enkelt å lære seg, men reglene kan komme i veien. De er ikke skrevet så enkelt som spillet skulle utgi seg for å være. I tillegg må du sjekke ut blandt 18 forskjellige symboler, hva de faktisk gjør for noe.

Du trenger ikke kunne alle 18 samtidig, men alle som er valgt av alle spillerne, de må du kunne for å spille korrekt.

Dette er ikke et spill man tar frem for å føle seg overlegen i strategi. Til tross for at alle angrep og skade er uten tilfeldigheter, er det ganske tilfeldig hva slags små oppdrag som dukker opp underveis er. I tillegg vil det skje en spesiell hendelse hver runde, som påvirker alle spillerne.

Nei, Space Freaks er et spill man spiller for å skyte hensynsløst på hverandre mens man prøver å posisjonere seg til en god neste runde. Blir man drept, kommer man tilbake senere, men da er det viktig å sjekke videoen for en kommentar jeg har på akkurat dette.

Space Freaks kan kjøpes her.
Sammendrag
Dato
Spill
Space Freaks (2017) fra Lautapelit.fi
Bedømmelse
41star1star1star1stargray