Specter Ops – James Bond inn i fremtiden

Specter Ops

  • 2-5spillere
  • 90mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: 498,-

Alarm! Vi har oppdaget en inntrenger i fabrikken vår. Send de beste vaktene våre på jakt og stopp denne skurken. Specter Ops er en ekte katt og mus-lek. Og musen, den gjemmer seg godt i skyggene. Hvilken side velger du, og er du listig nok?

Det er altså snakk om én spiller mot resten. Den ene spilleren skal infiltrere en fabrikk, hacke noen terminaler og til slutt stikke av med informasjonen. De andre spillerne er på lag og har som eneste oppgave å stoppe inntrengeren. Felles har mange midler til rådighet, men også skurken har verktøy tilgjengelig.

Specter Ops er ikke spesielt unikt med tanke på ideen bak spillet. Vi kan gå langt tilbake i tid for å finne tilsvarende. NY Chase eller bedre kjent Scotland Yard bruker samme prinsipp. Hvordan skiller Specter Ops seg fra mengden?

Specter Ops – en del av mengden eller en unik perle?

I Scotland Yard har du definerte veier. Du må hele tiden vise hva slags type transportmiddel du bruker slik at motstanderne kan dedusere hvor du er. I Specter Ops er det mer skjult. Du vet omtrent hvor langt agenten som sniker seg inn kan gå, men ikke hvilken vei eller om de bruker maksimalt med skritt.

I tillegg har agenten helt unike egenskaper som er skjult, inntil jegerne finner ut hva slags agent de har med å gjøre. Jegerne er også helt unike og har tilgang til sine egenskaper.

Jegerne i Specter Ops kan være varulven, som kan lukte at agenten er i nærheten. Profeten, som kan fortelle hvor agenten har vært med nøyaktighet. Snikskytteren som kan vokte en lang korridor og en robot som kan styre bilen fra avstand.

Oversikt over figurene i spillet Specter Ops.
Jegerne til venstre og agentene til høyre. (Bilde: Curt Keller, ingen rettigheter reservert)

Agentene er også vidt forskjellige og har alle sine styrker og spillestiler. Kombinasjonen av alle disse karakterene gjør spillet absolutt noe unikt.

Specter Ops kan kjøpes her.