Episode #234 – Jeg har vært på SPEL II!

Klør det i fingrene etter å få spilt noe? Lurer du på hva brettspill egentlig har blitt i 2016? Sjekk ut ekte designerbrettspill, der dyktige forfattere lager minneverdige og gode spill som kan være moro for hele familien eller rett og slett veldig strategisk og kun for voksne.

Sjekk ut intervjuet med Terje i videoen.
Sjekk ut intervjuet med Terje i videoen.

Brettspillklubben Alea Jacta Est har arrangert SPEL i Sandnes for andre gang og det er åpent for alle og envher som er nysgjerrige på spill eller som er skikkelig dedikert. Her er det hyggelig stemning, mengder av mennsker og kjempemange spill å velge blant. Hvis du ser et spill som ser gøy ut er det ingen problem å finne noen å spille med som også kan lære deg spillet.

Jeg har vært med på deler av arrangementet og holdt blant annet en Catan: Big Game-turnering. Jeg var utrolig nervøs for dette, for her skal mange spillere spille helt samtidig på et felles brett. Hvis du kjenner Catan, er dette absolutt verdt å sjekke ut. Det kom 12 deltakte til turneringen og det tok faktisk bare en time før noen hadde vunnet. Kjempegøy å prøve ut og det blir absolutt aktuelt til neste SPEL. Sjekk det ut!

20160416-IMG_0818

Det var mange spill jeg ville prøve ut, men det er svært vanskelig, fordi tiden er så knapp, så knapp. Jeg fikk spilt mye som jeg ville, men det var haugevis jeg ikke fikk prøve. Det er så fantastisk å ha så store valgmuligheter.

Mine spill ble X-COM, Star Wars: Rebellion (sjekk ut denne bloggen, der jeg blir nevnt som en ond fyrste!?), Mysterium, Mansions of Madness, Quadropolis, Klask, Imperial Assault og mange, mange flere. Sjekk ut videoen for mange inntrykk og ikke minst et glimt av Escape Room!

Takk til alle som gjorde dette til en flott opplevelse og jeg gleder meg til SPEL III!