Spill-o-Rama XIV, episode #287

Twilight Imperium: Fourth Edition

  • 3-6spillere
  • 480mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: 1748,-

Denne episoden kommer litt sent, da Spill-o-Rama var for lenge siden og vidoen også var ute for flere uker siden. Fatt mot, her er den likevel!

Spill-o-Rama er en samling med venner

Arrangementet har foregått i flere år nå, og er faktisk opp i år nummer 14! Det som er så kjekt med Spill-o-Rama, er at det er en venners venner-fest. Alle som er der, har noen fra tidligere arrangement som har gått god for dem og vet at de vil bidra til det sosiale.

Dette er nesten fire fulle dager med spilling. For at det skal fungere, er det viktig at det er en god gjeng som møter opp, en gjeng man kan stole på og en gjeng man vet har erfaring fra tyngre spill, men også som forstår det sosiale med brettspill.

Spillskrinet står som arrangør for dette, med Trond Braut og Piet Skjæveland som trekker i trådene.

Vinn og tap med samme sinn

Det pleier å være noen turneringer underveis. De to faste er Pitch Car og Crokinole, hvor veldig – veldig – mange pleier å delta for å sikre seg en hedersplass. Om man taper, er ikke det så farlig. Og om man vinner, så er ikke det den lykkeligste dagen i livet heller.

Alle som er med i Spill-o-Rama er der for å ha en kjekk tid sammen med andre som deler innstillingen. Her kan du nemlig prøve helt nye spill, ta glede i å lese reglene der og da, eller kanskje prøve noen gode, gamle klassikere som sjeldent finner veien til bordet ellers.

Jeg fikk blant annet spilt Twilight Imperium: Fourth Edition, som tok 10 timer å spille! Pluss pauser. Deretter ble det et annet langt spill jeg har som tradisjon å spille: Battlestar Galactica. Det var de som desidert tok lengst tid, men jeg fikk tid til mye annet, som å spise sammen med kjekke folk, møte på venner jeg ikke har truffet på lenge, og prøvd noen nye, flotte spill også.

Twilight Imperium: Fourth Edition kan kjøpes her.
I korte trekk
Begivenhet
Spill-o-Rama
Adresse
Park Inn, Stavanger,Hotell,Stavanger
Startdato
5. oktober, 2017
Sluttdato
10. desember, 2017
Beskrivelse
Hvert år møtes venner for å spille brettspill. Det innebærer enkle, tunge og super-kompliserte spill, men alt med godt mot og i et veldig godt selskap. Arrangementet er lukket og krever invitasjon for å komme inn. Med litt kontakter og lobbyvirksomhet er det fint mulig for nykommere å møte opp også, hvis veteranene ikke har anledning selv.