Episode #135 – Spill-o-Rama X

Gjennom hele året finnes det flere begivenheter for spillinteresserte, slik som MidWinter, Arcon, Regncon og Hexcon for å nevne noen av dem. Men Spill-o-Rama er ikke som andre samlinger, her må du nemlig ha invitasjon for å være med – dette er brettspillgeekenes spill-arrangement. Her finner du bare folk som allerede er inne i denne fantastiske hobbyen og veldig mye tid til å bare sette seg ned og spille spill!

Det var duket for et 10-års jubileum denne gang. Det var fullbooket helt fra start, for dette er et populært arrangement. Lokalet var igjen Park Inn i Stavanger, med et stort og åpent rom med god ventilasjon og lite støy. Gjennom hele lokalet er det stilt opp mange bord og stoler med god plass til spill, og langs hele veggen til lokalet finner du spill, spill og enda flere spill. Spill som arrangøren har med seg, men enda flere spill som deltakerne tar med seg til utlån.

Det jeg liker best med Spill-o-Rama er at alle her er gamere, eller i det minste interessert i å lære og spille nye spill. Det betyr at regelforklaringene går fort unna og alle er tidlig i gang med å komme inn i rundene. Og for min del er det endelig godt å få reglene forklart for meg. Jeg er ofte den som forklarer regler (kanskje fordi jeg ofte får nye titler, hmmm). I tillegg er det få turneringer her, noe jeg liker godt. Da kan jeg fokusere på frispillingen og oppdage nye spill eller spille lengre spill uten å bli forstyrret.

Men først som sist: arrangementet var helt topp! Trond og Piet gjør en utmerket jobb her og samler så mange fantastiske mennesker til denne flotte hobbyen. Se videoen og sjekk ut bildene fra arrangementet. Hvis du lurer på hva jeg fikk spilt, så kan du lese dette i Preikestolen Gamers’ blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.