Stargate SG-1: Legion, og det ble skikkelig bra

Star Wars: Legion

  • 2-2spillere
  • 180mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: 1268,-

Det finnes sikkert hundre spill som baserer seg på Star Wars-lisensen og veldig mange av de igjen er ordentlig gode spill. Star Trek har også ganske mange spill, men langt fra så mye som Star Wars. Og så har vi Stargate SG-1, da. Hva har vi der? Et spill fra 2004 som ikke var så veldig bra og et samlekortspill jeg ikke visste eksisterte engang før nylig.

Jeg har nylig sett på Stargate SG-1 på nytt med Kristian og han har likt det veldig godt. Jeg liker det fremdeles godt. Og så kom jeg over 3d-modeller av noen Jaffa, som er fienden i tv-serien, samt også hovedpersonene i serien. Da gnistret det i idé-hodet og konverteringen var i gang.

Lang historie kort, vi endte opp med å bruke Star Wars: Legion sin trefnings-variant Special Operations og gjøre alt om til Stargate. Vi beholder altså alle regler, men bytter ut alt som er Star Wars og gjør det til Stargate.

Det var ekstremt mye jobb, å designe alle kortene på nytt så de fikk god printe-kvalitet, printe og male 3d-figurene og lage grafikk til ordre-brikker og spill-eske, samt selvsagt en Stargate-modell som kan pynte bordet.

Resultatet ble – for å skryte litt selv – helt fantastisk. Og det føles ikke engang som Star Wars, ei heller Legion. Vi har nå et Stargate SG-1 spill!

Jeg kommer til å finpusse på filene og dele dem på en eller annen måte som et fan-prosjekt. Figurene fikk jeg kjøpt på MyMiniFactory og de kan jeg dessverre ikke dele.

Vi er godt fornøyd med resultatet og alle timene med arbeid og innsats for å få det til har vært verd det til slutt.

Vi gjorde en liten vlog fra spillesjonen vår, så gjerne sjekk ut videoen over hvor vi spiller Stargate SG-1: Legion, eller Special Forces, eller noe.

Star Wars: Legion kan kjøpes her.