Sweet Nose og annet snop – Episode #273

Sweet Nose

  • 3-5spillere
  • 45mspilletid
  • år anbefalt
Gamezone.no: Søk

Påsken er ferdig! Hvor mye søtsaker spiste du? Hadde du en Sweet Nose, eller søt nese?

Oppretthodlte du en sterk selvdisiplin og holdt deg helt unna søtsaker, eller gikk du helt andre veien og spiste opp alt det vidunderlige billig-snopet butikkene solgte?

Nok søtsaker i Sweet Nose

I Sweet Nose må du holde deg langt nede på sukkermengden, men andre spillere gjør det ikke lett for deg.

Dette handler ikke om selvkontroll, men litt om gambling og manipulering av andres søtsaker. Her skal det nemlig byttes!

I dette spillet fra Taiwans MO ZI Games med forfattere Jason Lin og Frank Liu, skal du samle snop, men ikke vilkårlig.

Før runden starter skal du velge en verdi på fem typer snop. Dette gjøres skjult, men når valget er tatt, kan du ikke endre på det senere.

[wp_ad_camp_3]

Alle spillere starter med åtte snop-biter hver, helt vilkårlig. På din tur skal du enten bytte med en annen spiller, eller med markedet i midten.

Når du bytter med en annen spiller, havner de to bitene dere byttet i et nytt område, hvor de er låst frem til rundens slutt. Det er det du kommer til å ende opp med.

Pass på, før du vet ordet av det har en spiller klart å kvitte seg med alt snopet i sin bytteskål, og da avsluttes runden øyeblikkelig.

Da tar du alt snopet ditt, både det låste og det du ikke fikk byttet vekk, og sammenligner med verdiene du valgte opprinnelig.

I Sweet Nose skal du nemlig samle minst mulig poeng. Den som har mest poeng etter tre runder, har tapt.

Selv om du får veldig mange poeng etter en runde, er ikke håpet tapt. De som får mest poeng får tak i superkrefter til neste runde. Krefter som lar deg gjøre ting som ikke er lov ellers.

Spillet er svært overprodusert og kommer med fantastiske komponenter. Selve opplevelsen er ganske fornøyelig, men det er vanskelig å kunne forsvare produksjonen som er lagt bak.

 

Søk etter Sweet Nose her.
Oppsummering
product image
Vurdering
1star1star1stargraygray
Brukere mener
no rating based on 0 votes
Produsent
MO ZI Games
Spill
Sweet Nose